Des de la divisió de Consulting posem a disposició dels nostres clients els coneixements i experiències acumulades per l’equip de Aktios.

Quan ofereixes un servei de consultoria de negoci, el client sol ser un expert en el tema en què vol que li recolzis. Tenir això en compte és molt important per a nosaltres.

Ens fa ser conscients que el que podem aportar als nostres clients són tres coses.

  • Capacitat de treball
  • Capacitat d’anàlisi
  • Coneixement i experiència
con4
Capacitat addicional de treball. La seva peculiaritat és que serà una capacitat focalitzada, únicament i exclusivament, en el repte que ens planteja el nostre client. A diferència del que de vegades li passa a propi client, quan la seva dinàmica de treball no li permet aquesta focalització.

Capacitat d’anàlisi. Enriquida per l’heterogeneïtat de l’equip, que obliga al grup a obrir el seu camp de visió.

La nostra pròpia experiència. Que no ha de ser ni millor ni pitjor que la dels nostres client, però, probablement, sí diferent, que és el que enriqueix el resultat final. Amb la peculiaritat addicional que, per la nostra activitat professional, estem exposats a moltes circumstàncies diferents.

Des d’una perspectiva de segmentació sectorial, el nostre principal acumulació d’experiència està en el sector Turisme (negocis minoristes, majoristes, receptiu, online, hotels), transport aeri i distribució alimentària.
Des d’una perspectiva de segmentació funcional, aportem experiència de valor en les àrees de Màrqueting, Comercial, Finances, Recursos Humans i Sistemes d’Informació.
Altres activitats, que podem considerar transversals, des del punt de vista sectorial, en què podem aportar valor als nostres clients són el comerç electrònic i la creació i desenvolupament d’start-ups.