Aktios és una consultora que ofereix als seus clients solucions , tant en l’àmbit de l’estratègia i els negocis , l’externalització de processos de negoci , la gestió de les infraestructures informàtiques i el desenvolupament i manteniment d’aplicacions .

 

El nostre objectiu és ser el millor company de viatge dels nostres clients . Procurem relacions a llarg termini . Les palanques que utilitzem són la sinceritat , el compromís i la qualitat de servei .

 

Evidentment , una empresa de serveis , com la nostra , no és més que la suma de les aportacions de les

persones que en formen part . Per això és tan important per a nosaltres el nostre propi equip humà , tant des de la perspectiva de les habilitats humanes , com des de l’anàlisi de les capacitats professionals . Per aquí vam començar a construir el nostre posicionament en el mercat .

Aktios Services

Aktios Consulting.

Amb aquesta àrea de l’empresa pretenem oferir als nostres clients el nostre coneixement i experiència acumulada al llarg dels anys , en diferents sectors i àmbits funcionals de l’empresa. Podem aportar la nostra experiència en:

 • Sectors : Turisme ( negocis minoristes , majoristes , receptiu , online , hotels ) , transport aeri i distribució alimentària .
 • Àrees funcionals : Màrqueting , Comercial , Finances , Recursos Humans i Sistemes d’Informació .
 • e-Commerce .
 • Start – ups : Disposem d’un servei d’acompanyament complet per start – ups ( empreses de nova creació ) .
Llegir-ne més

languagesv9

Aktios IT Services.

Aquesta línia de serveis té un marcat caràcter tecnològic . Estructurem l’oferta de serveis en tres grans blocs :

 • Consultoria tecnològica . Amb serveis en l’àmbit de la Seguiridad informàtica , la Qualitat del Programari , Auditories , Gestió de Projectes ( PMO ) , infraestructures de desenvolupament ( DevOps ) , etc .
 • Solucions a mida. Desenvolupaments a mida amb diferents tecnologies , fonamentalment Java / JEEx , C # / . Net i PHP . Desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils: Android , iOS i Windows Phone . Solucions basades en Sharepoint . Solucions BPM , amb plataformes com AgilePoint i jBPM . Solucions de Business Intelligence i Reporting .
 • Gestió d’infraestructures informàtiques . Disseny , instal · lació i manteniment d’infraestructures informàtiques : equips de treball personal , infraestructura de servidors i comunicacions .
Llegir-ne més

Aktios Outsoucing Services.

Des d’aquesta línia de negoci oferim als nostres clients la possibilitat de deixar sota la nostra responsabilitat i experiència alguna de les seves activitats internes , el que els permet relaxar la seva atenció contínua sobre aquesta activitat , assegurant un nivell de servei adequat ( serveis vinculats a un acord de nivell de servei) i incorporant al seu haver l’experiència acumulada per l’equip de Aktios .

Oferim acords d’outsourcing en funcions molt transversals a moltes companyies , com poden ser :

 • Comptabilitat i Finances .
 • Gestió de RR.HH.
 • Nòmina .
 • Recruiting ( processos de selecció ) .
 • Gestió d’infraestructures informàtiques .
 • Service Desk .

Altres serveis són més personalitzats per a una empresa , sector d’activitat o situació concreta , En general són processos de back -office , moltes vegades intensius en hores / home i susceptibles de ser externalitzats , com ara :

 • Digitalització de contractes i acords comercials per a la venda online en el sector turístic .
 • Gestió d’operacions per a la venda online .
 • Digitalització de comandes , en sectors amb xarxes de distribució molt atomitzades i poc informatitzades .
Llegir-ne més
ecommerce5-396x230

Aktios e-Commerce.

Actualment , en aquesta línia treballem sota la marca ” Carritus Technology ” , aliança d’empreses amb Carritus.com per oferir una combinació entre servei i producte , configurat per un programari de botiga en línia, creat a partir de l’experiència de Carritus.com , i una suite completa de serveis , on se suma l’experiència de l’ equip humà de Carritus i la de l’equip de Aktios , Tot això ben modularitzat , el que ens permet oferir als nostres clients , des d’una solució per disposar d’una botiga online , fins a un servei complet , claus en mà , que li permet disposar de la botiga en línia en un temps record , i mantenir-la amb el mínim esforç propi , encarregant-nos de tot , incloses les operacions .

Llegir-ne més