T'acompanyem en els teus projectes digitals

Fa més de 10 anys que oferim solucions a empreses i implementant-les per accelerar el canvi. La nostra essència és impulsar projectes per assolir els seus objectius de negoci al món digital.

Som més de 170 professionals compromesos amb cada desafiament. Ajudem les companyies a adaptar-se a la realitat actual per a ser la millor versió possible de si mateixes. No hi ha progrés sense talent. Per això, tenim el convenciment que és important ser referents en transformació digital i entendre el negoci.

La nostra fórmula és fomentar les fortaleses de qui ens brinda la seva confiança mitjançant la comprensió i el treball conjunt per un futur millor.

Posem la tecnologia a l'abast de tothom. Desenvolupem solucions digitals de qualitat que aporten valor diferencial per facilitar la vida a les persones.

Imagen
Imagen decorativa
Volem ser un referent internacional en innovació gràcies al nostre talent.
Volem ser un referent internacional en innovació gràcies al nostre talent.
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
El que realment ens fa inimitables
/01
Innovació

Estem en constant moviment, evolucionant a cada pas que fem. Busquem ser part del futur, sense instal·lar-nos en la comoditat i la passivitat.

/02
Adaptabilitat

Creiem que cada projecte requereix la seva pròpia tecnologia. Treballem amb les empreses buscant la bellesa d'influir positivament en els projectes.

/03
Talent

Som iguals, estimem la diversitat i treballem en equip per a potenciar les nostres capacitats. El nostre nexe és l'excel·lència, el nostre propòsit és l'èxit.

/04
Proximitat

Ens sentim partícips dels reptes i ens hi comprometem. La nostra essència és assolir-los perquè el món sigui una mica millor.

/05
Excel·lència

Millorar les expectatives és el nostre punt de partida. No ens conformem només que les coses funcionin. Busquem que els resultats perdurin.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa

Sentim que estem a tot arreu. Però, per ara, el nostre cor batega a Espanya, Itàlia, Mèxic i l'Equador.

Creuen en les nostres idees

Coneix les companyies amb què hem unit esforços per accelerar l'obtenció dels seus èxits.

Ens fan ser millors

Coneix les aliances que ens permeten generar més valor a la nostra proposta.

Fem del món un lloc millor

Aspirem a tenir un impacte positiu i durador al món. Som una empresa que dóna la benvinguda a tothom. Busquem millorar contínuament el nostre entorn i les comunitats que més ho necessiten. Col·laborem amb entitats que creuen en un món més inclusiu i igualitari.

Imagen
Imagen: Sonrientes niños y adolescentes africanos
Imagen
Aktios
You can save them

Aktios col·labora amb You Ca Save Them Association, una ONG amb un objectiu molt clar: ajudar a nens i nenes que malauradament es troben en una situació d'extrema pobresa i no poden obtenir les necessitats bàsiques que comportarien servei mèdic, aliments, escolarització, casa…que no poden gaudir de l'etapa més bonica de la vida, la infància.

A You Can Save Them Association, juntament amb la col·laboració d'Aktios, ajudem a que milers de nens i nenes recuperin el somriure i l'esperança, que sobrevisquin i tinguin un futur digne.

Actualment estem ajudant en matèria d'alimentació, sanitat i educació a comunitats molt pobres d'Uganda, Kenya, Malawi, Índia i Marroc. El nostre objectiu és reforçar els ajuts en aquestes zones que ja coneixem, amb projectes de més envergadura, sostenibles i escalables, que ens permetin ajudar i cuidar molts més nens amb totes les garanties (construint orfenats i escoles entre altres accions) i ajudar altres comunitats d'altres països on detectem que necessiten ajuda.