Treballem junts per la teva empresa
Ofrecemos un servicio de calidad enfocado a tus objetivos
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Oferim un servei de qualitat enfocat als teus objectius

Som una consultora especialitzada
a l'externalització de processos en àrees
d'administració, financera i de gestió
de personal, així com en el disseny i la implantació
de nous processos i tecnologies.

Volem ajudar la teva empresa a créixer dia a dia, aportant valor, reduint costos i integrant serveis.
Imagen
Imagen decorativa
La nostra proposta

Ajudem la teva empresa a assolir els seus objectius i potenciem els punts on la teva companyia és millor.

/ 01
Aportació de valor al client

La nostra dedicació i compromís són absoluts. Gràcies a la nostra experiència professional, hem aconseguit un ple coneixement del sector.

/ 02
Qualitat de servei

Comptem amb professionals de qualificació elevada. Això ens permet optimitzar els recursos i els processos mantenint el nostre model de supervisió i govern.

/ 03
Integració de serveis

Duem a terme tasques d'administració, finances i reporting per ajudar el desenvolupament òptim de la teva empresa.

/ 04
Garantia d'èxit

Complim el 100%. El nostre objectiu és que millors el compte de resultats de la teva companyia, minimitzant la necessitat de costos fixos.

/ 05
Reducció de costos

Et permetem reduir els costos, mitjançant un model innovador basat en les noves tecnologies de gestió. La nostra relació és i serà sempre de win-win.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
La nostra proposta

T'oferim un catàleg de serveis complet dirigit a oferir-te una solució integral en administració, finances i recursos humans que et permeti disposar d'un servei de qualitat orientat als teus objectius.

Administració

Realitzem tots els processos administratius i de suport necessaris per al funcionament de la teva empresa: comptes a pagar, comptabilitat de factures, gestió de proveïdors i incidències, facturació, alta i gestió de contractes de clients, gestió de notes de despesa i despeses comercials, gestió i manteniment de base de dades documental etc.

Comptem amb la tecnologia més capdavantera i un personal amb llarga experiència. Concentra't en els teus processos i funcions per identificar les teves fortaleses i oportunitats de millora. El nostre equip s'encarregarà del desenvolupament d'estratègies que garanteixin el vostre èxit empresarial.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Finances

Tenim experiència al sector de les finances i la comptabilitat. T'ajudem a redefinir les operacions financeres ia oferir valor als processos d'adquisició i pagament, ordre de cobrament, registre per a informes i sostenibilitat.

Donem suport a grans, mitjanes i petites empreses en tota la gestió de finances i comptabilitat. Realitzem una gestió integral, des de la generació de comandes de venda i emissió de factures fins al registre comptable i gestió de cobraments.

Recursos humans

Busquem millorar la productivitat impactant als resultats del teu negoci, atraient i retenint el millor talent del mercat, maximitzant l'aprofitament del recurs humà i facilitant processos d'adopció al canvi.

Ens encarreguem des de les contractacions fins a l'assessorament legal, passant per les nòmines, gestió de compensacions i beneficis, gestió de riscos laborals, absències i desvinculacions o administració de personal. Ens adaptem a les necessitats dels teus processos de recursos humans amb transparència total tant en la gestió com en els sistemes d'informació.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Ens orientem a les empreses i entenem el seu negoci com a propi, per transformar el servei i proporcionar resultats mesurables a tota l'organització.
Les nostres credencials

Coneix les empreses amb què hem unit esforços per optimitzar els seus processos.

Imagen
vueling
Imagen
accenture
Imagen
sodira
Imagen
Nuba
Imagen
easyoffer
Imagen
punzomet
Imagen
tolsa
Imagen
bigBuy