Creem el nou comerç digital
La solució per al teu negoci en línia
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
La nostra plataforma d'eCommerce està pensada per maximitzar els teus resultats, ajudar-te a créixer i evolucionar amb tu al nou comerç digital.
Prepara el teu negoci per al futur digital
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
/ Time-to-market
Adaptem el teu negoci a les exigències de qui consumeix

Crea el teu negoci dins del món dels dispositius mòbils i digitals amb un enfocament centrat en la usabilitat, construint els teus projectes de manera ràpida, amb integracions senzilles i costos ajustats a les teves necessitats. La nostra plataforma eCommerce respon a les exigències del teu negoci a temps real.

/ Omnicanalitat
Podràs disposar de totes les funcions a qualsevol dispositiu

Creem una experiència única integrant els mons físic i digital. Podràs disposar de totes les funcionalitats disponibles via APIs, per poder emprar-les als dispositius i aplicacions que conformin l'ecosistema del teu negoci i poder així, arribar a tota la teva clientela en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
/ Brand Management
Maximitza el teu nivell de servei

Disposem de funcions avançades per crear una imatge única i distingible. Gràcies a l'enorme capacitat funcional i d'adaptació a cada negoci, abordem els projectes d'implantació en curts terminis assegurant que l'entrada al canal digital sigui ràpida i segura.

Ens centrem en qui consumeix

En un món on l'única cosa que no es pot comprar és el temps, no facis que els teus clients ho perdi. Hem dissenyat una plataforma que facilita la compra. És flexible, personalitzable, escalable i s'adapta a les vostres necessitats ia les dels vostres clients.

Imagen
Imagen decorativa
Personalitza l'experiència de compra i de les teves botigues

Maximitza el teu nivell de servei, mitjançant la flexibilitat en la gestió de les franges de lliurament, la gestió d'ofertes i promocions o oferint múltiples serveis de pagament, enviament, recollida i entrega.

Imagen
Imagen decorativa
Troba sempre el que busques

Integrem els cercadors més avançats del mercat, amb cerques predictives i contextualitzades. Mostra resultats de cerca personalitzats i basats en els gustos i historial de compra de qui adquireix a la teva botiga.

Imagen
Imagen decorativa
Ofereix tota la teva estratègia comercial

Gràcies al seu gran rendiment, la teva botiga serà capaç de treballar amb assortiments extensos, múltiples ofertes i descomptes, condicions comercials complexes i plans de fidelització integrats.

Imagen
Imagen decorativa
Mostra els productes que interessen

Facilita la compra als teus clients amb les nostres capacitats de personalització. Mostra'ls productes que els puguin interessar i ofereix-los ofertes que compleixin les seves necessitats.

La tecnologia és el nostre “core”. Ens ocupem de mantenir la teva botiga en línia totalment actualitzada, segura, tècnica i funcionalment.
Usen la nostra plataforma

Coneix els negocis amb què hem unit esforços per millorar el seu comerç digital.