Ens apassiona el que fem

Som un equip de persones apassionades pel que fem. Podràs treballar en un ambient professional, altament qualificat, formant part d´una empresa moderna orientada a cobrir les teves necessitats professionals i personals.

Posem passió i constància en tot allò que fem. Promovem el coneixement perquè et desenvolupis professionalment en un entorn on la companyonia i la cooperació són el motor per assolir els nostres objectius.

Descobrim i reunim el millor talent digital tant pel nostre equip com per les millors marques i empreses del seu sector.

Imagen
Imagen decorativa

Les nostres Vacants

.NET Developer
Barcelona, Remoto, Zaragoza
UX UI Designer
Barcelona
Business Development Manager
Remoto
Administrador/a AMOS
Barcelona
Angular Developer
Remoto
Analista Programador Java (Microservicios)
Remoto
Imagen
Únete
Imagen
Aktios
Què oferim si treballes en aktios:
Imagen
 IconFormacion.png
Formació

T'ajudem a ampliar els teus coneixements. Oferim un pla de formació personalitzat per al teu desenvolupament i el teu creixement professional dins empresa.

Imagen
 IconHorario.png
Horari flexible

Ens preocupem per la teva conciliació personal. Flexibilitzem l'hora d'entrada i l'hora de sortida perquè puguis adaptar lliurement el nostre horari a la teva vida.

Imagen
 IconTeletrabajo.png
Teletreball

Ens agrada la tecnologia i estimem fer-la servir. Pots treballar des d'on et trobis millor i pots venir a la nostra oficina quan vulguis. Sigues lliure per escollir.

Imagen
 IconRetribucion.png
Retribució flexible

Oferim diferents beneficis per a tota la nostra plantilla: xec guarderia, assegurança mèdica privada, targeta transport, xec restaurant, gimnàs, etc.