Estem ampliant els nostres equips de desenvolupament i busquem incorporar a nous companys especialitzats en desenvolupament .NET amb C#, per a posicions estables en un entorn multiprojecte, i amb possibilitat de teletreballar.

Qui som?
Som un grup empresarial especialitzat en les tecnologies de la informació, amb focus en la consultoria, gestió i execució de projectes, e-commerce i outsourcing. Prioritzem la metodologia i la innovació en tots i cadascun dels nostres projectes. Formaràs part d'un equip multidisciplinari, on el treball cooperatiu és la clau del nostre èxit.
Podràs treballar en un ambient professional altament qualificat, formant part d'una empresa moderna orientada a cobrir les teves necessitats professionals i personals.
Àrea
Desarrollo
Tipus d'ocupació
Completa
Tipus de contracte
Indefinido
Ubicació
Barcelona, Remoto, Zaragoza
Què és el que podem oferir-te?
Oportunitat de desenvolupar-te professionalment en un entorn tecnològic i d'innovació.
Contractació indefinida.
Treballaràs en un ambient de treball agradable i reptador, envoltat de companys que t'ajudin a superar reptes dins dels projectes on et desenvoluparàs
Oferim oportunitats de creixement professional amb plans de carrera individualitzats i alineats amb formacions, pensats per al teu desenvolupament professional i personal.
Teletreball.
Retribució flexible: Assegurança mèdica, tiquets transport, tiquet restaurant i xec guarderia.
Accés a una xarxa de gimnasos, centres i activitats esportives a un preu molt especial.
La possibilitat de millorar el teu nivell d'idiomes a través de les nostres formacions i plans.
Ser part d'una companyia que aposta per la igualtat i la diversitat. Som empresa padrina de la Fundació SORLI on promovem la igualtat
Com serà el teu dia a dia?
T'encarregaràs d'aportar coneixements i experiència en anàlisi i valoració de projectes, dissenyar i implementar solucions tècniques de qualitat, així com a comunicar i promoure estàndards de codi.
Podràs treballar en un ambient professional altament qualificat, formant part d'una empresa moderna orientada a cobrir les teves necessitats professionals i personals.
Treballaràs en diferents projectes per al desenvolupament a mesura de plataformes i aplicacions bé per a la seva àrea de negoci o bé per a l'ús intern dins de la companyia.
Podràs proposar noves solucions i maneres de treballar, participant en els projectes de millora interns dels processos del cicle de vida de desenvolupament.
Valorarem de manera complementària experiència en programació estructurada, i ús de patrons de disseny d'arquitectura, com a N-Capes, experiència amb Angular, JavaScript, html, css… Conèixer arquitectura de microserveis, contenidors (Docker) i tecnologies Cloud (AWS), experiència treballant en equips usant integració contínua, deploy continu, i testing automàtic.
Background técnic
.Net
.Net Core
SQL
Azure
Com serà el procés de selecció?
El primer pas serà que t'inscriguis en la nostra vacant, per a això, només hauràs d'omplir el formulari que et trobaràs seguidament i adjuntar el teu Cv i motivació per la vacant i aktios.
Després de la teva inscripció, el nostre equip de People valorarà la teva candidatura i ens posarem en contacte amb tu si veiem que pot haver-hi un bon encaix i ajust amb les necessitats actuals. (Aquesta primera fase sol ser de màxim dues setmanes després de la teva inscripció).
Després d'aquesta valoració positiva, realitzarem una primera trucada per a conèixer-nos i poder ampliar-te la informació sobre aktios i els nostres projectes. Uns dies després d'aquesta, podrem oferir-te ja un primer feedback, iniciant-se així el procés de selecció que compta amb dues fases (People & Tech) durant les quals t'anirem informant i mantenint-te actualitzat.
T'interessa l'oferta? Escriu-nos!

Omple aquest breu formulari perquè puguem saber una mica més de tu.

Explica'ns

Pots introduir diversos enllaços que creguis que ens poden interessar com Linkedin, el teu portfoli, vídeo, etc. (Opcional)

Necessitem que ens adjuntis el teu CV

One file only. 2 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.

Ja quasi estem. Només falta que acceptis els termes legals de protecció de dades i demostrar-nos que no ets un cyborg.

Informació bàsica en protecció de dades

De conformitat amb el RGPD i la LOPDGDD, AKTIOS GLOBAL IT SERVICES, S.L., tractarà les dades facilitades amb la finalitat de gestionar els processos de selecció oberts i facilitar-li la possibilitat de participar-hi. Sempre que ens ho autoritzeu, enviarem informació relacionada amb l'activitat de l'entitat. Podrà exercir, si ho desitja, els drets daccés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les vostres dades, accediu a la nostra política de privadesa.

4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ofertes relacionades

Veure més ofertes

UX UI Designer
Barcelona
Business Development Manager
Remoto
IT Ops Engineer
Remoto