Afegim valor a la tecnologia
Imagen
Imagen decorativa
Impulsa la teva estratègia corporativa a partir de la tecnologia

Defensem el canvi, la transformació corporativa i la realitat de les noves tecnologies. Afrontem els grans reptes empresarials cercant l'optimització dels beneficis.

Adoptem diferents enfocaments per crear i gestionar la transformació a gran escala perquè s'adapti millor a l'evolució de l'entorn empresarial.

T'assessorem per aprofitar la tecnologia i la innovació donant forma als teus projectes tecnològics. Duem a terme la teva transformació digital i col·laborem amb el teu negoci per donar-li valor i sostenibilitat.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Aktios
Les nostres solucions

Som un equip especialitzat amb l'objectiu d'aprofitar al màxim el potencial del teu negoci. Oferim les solucions digitals més innovadores i avantguardistes per a empreses, desenvolupant i implementant solucions integrades que impulsaran la teva empresa al següent nivell.

Imagen
Imagen decorativa
Desenvolupament de programari

El programari a mida ajuda a resoldre problemes ia optimitzar les necessitats de programari de la teva empresa. Dissenyem i desenvolupem solucions d'alt valor. Realitzem totes les proves amb escenaris planificats per assegurar el màxim rendiment i flexibilitat en les teves solucions.

Duem a terme tot el procés, des de les proves al desplegament i aplicació, per assegurar-ne el màxim rendiment i flexibilitat. Les nostres solucions de programari s'integraran perfectament als teus entorns.

Ens encarreguem del manteniment i suport perquè tot funcioni de manera òptima. Comptem amb un excel·lent equip de programació, enginyeria i desenvolupament enfocats a portar a la realitat les teves aplicacions a mida.

Application services

Ens ocupem de tots els processos i gestions que necessitis per a les aplicacions del teu negoci. El nostre equip està format per experts  en consultoria, desenvolupament o adaptació d'aplicacions. passant per la migració d'aplicacions al núvol i fins als serveis Application Management Services (AMS).

Explica'ns la teva idea i ens encarregarem de convertir-la en aplicació, de manera totalment personalitzada ia mida. Som especialistes en aplicacions mòbils, natives, web apps i híbrides. Creem entorns estables i escalables per no posar límits als vostres reptes.

Pots comptar amb un partner tecnològic de confiança que t'ofereixi una cobertura total i t'acompanyi al llarg de tots els processos amb el màxim compromís.

Imagen
Imagen decorativa
Imagen
Imagen decorativa
Data analytics

La transformació digital basada en dades permet donar un nou enfocament al teu negoci. Les dades i la seva analítica permetran que la teva empresa creixi i es diferenciï a un ritme accelerat. Som la perfecta aliança per trobar les millors solucions basades en dades.

T'ajudem a transformar la teva companyia aprofitant plataformes modernes, la Intel·ligència Artificial (IA) i les bases de dades per tenir una visió empresarial profunda i aportar-hi valor.

El nostre equip de talent té la creativitat i la capacitat d'analitzar les dades, entendre-les i transformar-les en decisions intel·ligents. Apliquem tecnologies d'avantguarda i triem les eines més convenients que permetin assolir els millors resultats a cada projecte.

IA

Aprofita les capacitats de la Intel·ligència Artificial per complir els teus objectius de creixement. Permet generar noves eficiències, millorar la productivitat o permetre trobar noves vies de negoci. Les noves possibilitats són enormes en tots els aspectes de la teva empresa, per no sortir del camí del creixement sostenible i canviar els teus resultats de negoci.

El nostre equip especialitzat treballarà amb tu per invertir en les solucions i els serveis escalables que et permetin complir els teus objectius de negoci en menys temps. T'acompanyem en tot el procés.

Formem part i ajudem a facilitar els canvis culturals necessaris perquè els teus empleats puguin contribuir a la innovació i al creixement continus amb IA i dades.

Imagen
Imagen decorativa